Partners

DIAMOND V

Els productes de Diamond V són el resultat de les tecnologies de fermentació anaeròbia pròpia, desenvolupat i refinat recolzat per una investigació avantguardista.

openmes-jquery-plugin

BIOMIN

En Biomin es dediquen a desenvolupar solucions innovadores i sostenibles que assegurin l'èxit dels seus clients a través d'una nutrició animal saludable i segura

openmes-jquery-plugin

DPI

Distributors Processing, Inc. (DPI GLOBAL), és una empresa privada reconeguda per la seva tasca en el control de residus i tecnologies d'eliminació d'olors.

openmes-jquery-plugin

BALCHEM

La Companyia consta de quatre segments de negoci: Nutrició Humana i Salut; Nutrició i Salut Animal; Productes especials; I productes industrials.

openmes-jquery-plugin

BIOMICRON

Biomicron proporciona solucions als problemes en la tecnologia dels zoològics moderns. Biomicron presta especial atenció a l'ecosistema i al benestar dels animals.

openmes-jquery-plugin

EVONIK

Evonik és una de les companyies líders en química especialitzades del món. La seva estratègia per a la creació de valor sostingut són; el creixement rendible, l'eficiència i els valors.

openmes-jquery-plugin

TONISITY

Tonisity Px és la primera beguda proteica isotònica per a porcs. Ajuda als porcs a suportar l'estrès, disminueix la mortalitat del predeslletament, augmenta el pes del predeslletament i millora la salut intestinal, millorant el retorn de la inversió per a cada ventrada.

openmes-jquery-plugin

ANIMINE

Animine destaca en el mercat de la producció de proteïnes animals gràcies al seu nivell científic, tècnic i comercial.

openmes-jquery-plugin